Loodgieter werkzaamheden

Loodgieter in Hoofddorp gezocht? Dan bent u bij Van der Veld Bouw aan het juiste adres.

Lekkage of een defecte leiding?

Wanneer u een lekkage heeft door hemelwater of een defecte waterleiding is dat natuurlijk altijd vervelend. De loodgieters in Hoofddorp van Van der Veld Bouw begrijpen dat u dit soort problemen het liefst zo snel mogelijk opgelost wil hebben. Om die reden bieden wij een service aan waarbij u binnen zeer korte tijd na uw aanvraag een loodgieter voor de deur heeft staan.

De plaatsen in huis waar de meeste lekkages voorkomen zijn:

De badkamer

Een lekkage in de badkamer kan meerdere oorzaken hebben. De oorzaak van de lekkage kan zijn dat een waterleiding of de aansluiting hiervan een probleem heeft. Ook kan een verstopping in de afvoer het probleem zijn. Wanneer u een verstopping heeft kan het water niet weglopen via het riool waardoor het een andere uitweg zoekt. Vaak is dit via de voegen in uw badkamer of langs de kitranden.

De keuken

Een andere plaats waar onze loodgieters vaak lekkages aantreffen is de keuken. In een keuken zijn er twee soorten lekkages. Dit zijn de water lekkage en de gaslekkage. Een gaslekkage is niet alleen vervelend maar ook nog eens zeer gevaarlijk zijn. Wanneer u een gaslucht ruikt is het belangrijk dat u de licht schakelaars niet aanraakt en geen elektronische apparaten meer gebuikt. Vervolgens gaat u naar buiten en belt u de loodgieter.

Loodgieter in Hoofddorp

Uit ervaring blijkt dat een loodgieter in Hoofddorp vaak tegen een verstopte afvoer of wc aanloopt. Een wc kan verstopt raken door overmatig gebruik van toiletpapier of andere voorwerpen die niet (overmatig) door het toilet gespoeld konden worden. Ook kan een wc verstopt raken door een verstopping in de riolering. Bij Van der Veld Bouw beschikken wij over loodgieters met specialistisch gereedschap en de juiste vakkennis om uw wc te ontstoppen.

Call Now Button