Stukadoor werkzaamheden

Stukadoors in Hoofddorp met jarenlange ervaring

Bent u op zoek naar een stukadoor in Hoofddorp en omstreken? Wanneer u opzoek bent naar pleisterwerk dat klaar is om te worden behangen of gesausd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Van der Veld Bouw worden de stukadoorswerkzaamheden verzorgd door stukadoors met jarenlange ervaring in het vakgebied.

De stukadoors van Van der Veld Bouw hebben professionaliteit, netheid en vakkundigheid altijd voorop staan. Wij streven naar het leveren van echt vakwerk voor een goede prijs. Stukwerk wordt gedaan voor zowel bedrijven als particulieren. Alle soorten stucwerk, van pleisterwerk tot spachtelputz en van schuurwerk tot sierpleister kunnen door ons worden geleverd.

Wat kunt u verwachten?

Rapen, mixen, reien, afwerken en schuren kunnen onze taxateurs met veel deskundigheid uitvoeren. Nadat wij klaar zijn met stuken kunt u verwachten dat alles van prima kwaliteit is. Daarnaast kunt u nog een aantal dingen verwachten waar u misschien niet op had gerekend. Zo kunt u bijvoorbeeld aannemen dat plafonds en wanden binnen een mum van tijd vlak en strak getrokken worden. Daarnaast worden oneffenheden en beschadigingen vakkundig weggewerkt. Daarnaast zal het stukwerk een vochtregulerende werking hebben op het binnenklimaat.

Meerdere stijlen voor uw interieur

Wanneer de stukadoorswerkzaamheden binnenshuis worden verricht, kunt u voor vele verschillende stijlen gaan. U kunt gaan voor modern, klassiek, zakelijk, romantisch of een geheel andere stijl. Bij ons is elke stijl mogelijk! Stukwerk voor binnen heeft in ieder geval vele soorten en mogelijkheden. Hieronder vind u een overzicht met deze soorten stukwerk die binnenshuis mogelijk zijn:

 1. Raapwerk
 2. Sauswerk
 3. Leemstuc
 4. Pleisterwerk
 5. Schuurwerk
 6. Lijsten en ornamenten
 7. Spuitwerk
 8. Sierpleisters
 9. Italiaanse stucco

Uiteraard bieden wij ook vele mogelijkheden wanneer het gaat om buitenwerkzaamheden:

 1. Buitengevels opknappen
 2. De buitengevel waterdicht stukadoren
 3. Vakverdeling: hiermee wordt een blokverband aangebracht op gevels

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Call Now Button