Aan- & Uitbouw

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen overwegen een uit- of aanbouw aan uw woning te laten uitvoeren. Eén van de meest gehoorde redenen is een gebrek aan ruimte. Door een aan- of uitbouw aan uw woning kunt u een hoop extra ruimte creëren. Op deze manier kunt u extra ruimte verkrijgen zonder dat u hoeft te verhuizen. Bij Van der Veld Bouw kunnen wij u deskundig advies geven over de mogelijkheden om een aan- of uitbouw aan uw huis te bouwen. Er zijn verschillende aan- en uitbouwopties en wij kunnen u informeren over de optie die het best bij uw situatie past.

Kies de juiste kozijnen

De uitstraling van uw aan- of uitbouw zal voor een groot gedeelte bepaald worden door wat voor kozijnen u kiest. Wanneer u weinig geld heeft kunt u ook besluiten uw oude kozijnen te hergebruiken. Verder zijn er om de prijs van een aan- of uitbouw te bepalen een aantal factoren van belang:

  1. De grootte van de uitbouw
  2. De materiaalkeuze (hout of stenen)
  3. Het afwerkingsniveau
  4. De fundering
  5. De isolatie
  6. Het aantal en soort kozijnen

Aan de andere kant kan het wel de moeite waard zijn om te investeren in de aan- of uitbouw van uw woning. Door de extra ruimte die ontstaat zal uw huis namelijk altijd in waarde toenemen. U mag niet altijd zomaar een uitbouw laten uitvoeren zonder vergunning. Vergunningsvrij uitbouwen mag echter tegenwoordig wel een stuk groter dan vroeger. De maximale diepte was vroeger 2,5 meter. Tegenwoordig is een diepte van 4 meter vergunningsvrij toegestaan. Let op dat het hier wel gaat om het uitbouwen van de achterkant van uw woning. Er zijn ook impressiefoto’s die u kunt bekijken.

Interesse gekregen in onze uit- en aanbouw werkzaamheden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.
Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan: 023 561 30 17

Call Now Button