Aannemer Hoofddorp

Aannemer in Hoofddorp met liefde voor het vakAannemer Hoofddorp

Bent u op zoek naar een aannemer in Hoofddorp, met pure passie en liefde voor het vak? Kies voor Van der Veld Bouw, waarbij u kunt rekenen op een ambachtelijke manier van werken, uitgebreide vakkennis en natuurlijk persoonlijke betrokkenheid. Het zijn deze elementen die op een uitstekende manier op elkaar ingrijpen en daarmee zorgen voor het resultaat waar u naar op zoek bent. Als aannemer in Hoofddorp kunnen we u van dienst zijn met een aantal verschillende projecten, van een nieuwe keuken tot aan een aanbouw of nieuwe badkamer.

Vaste contactpersoon

Het grote voordeel van Van der Veld Bouw als aannemer in Hoofddorp is het persoonlijke contact waar u op kunt rekenen. We werken met één vaste contactpersoon, zodat u altijd weet tot wie u zich kunt wenden. Het voordeel werkt ook andersom, aangezien uw contactpersoon zich betrokken voelt bij het project en daarnaast goed op de hoogte is van de details van het project waar we aan werken. Heeft u een vraag of krijgt u te maken met een probleem? Dan kunt u altijd eenvoudig contact opnemen met ons als aannemer in Hoofddorp, zodat we het voor u kunnen regelen.

Hart voor het vak als aannemer in Hoofddorp

Als aannemer in Hoofddorp hebben we een hart voor het vak, waardoor u erop kunt rekenen dat we pas tevreden zijn op het moment dat u dit ook bent. We genieten van het realiseren van de verschillende projecten en leveren hierbij graag de hoogst mogelijke kwaliteit. Heeft u een aanvullende wens, of is het resultaat toch niet helemaal zoals u dat gedacht had? Als aannemer in Hoofddorp staan we graag voor u klaar om eventuele aanpassingen door te voeren, zodat u uiteindelijk volledig tevreden bent en jaren plezier zal hebben van de realisatie van het project.

Call Now Button