Aannemersbedrijf Hoofddorp

Aannemersbedrijf Hoofddorp

Bij Van der Veld Bouw kiest u voor een aannemer uit hoofddorp met  een specifieke vakkennis en een uitgebreide ervaring.

Van der Veld Bouw staat voor nauw contact met u als klant. Uw wensen staan centraal en bij een vraag of opmerking ontvangt u altijd zo snel mogelijk een passende reactie.

Bij Van der Veld Bouw kunt u onder andere terecht voor de volgende werkzaamheden:

  1. Keukens
  2. Dakopbouw en dakkapellen
  3. Loodgieterswerkzaamheden
  4. Renovatie
  5. Uit- en aanbouw
  6. Badkamers
  7. Interieur op maat

 

Keukenskeukens op maat

Bent u toe aan een nieuwe keuken of kan uw huidige keuken een renovatie gebruiken? Wij zijn uitstekend thuis in deze centrale plaats binnen uw woning, waar u kunt koken, vrienden kunt ontvangen en samen de dag nog eens door kunt nemen.

Nieuwe keuken laten plaatsen

Wilt u de keukenruimte aanpassen, om een luxe bar aan te brengen of de hoeken voortaan optimaal te benutten? We zijn u als aannemersbedrijf in Hoofddorp graag van dienst bij het slopen van uw oude keuken, het afvoeren van de materialen en natuurlijk bij het plaatsen van de nieuwe keuken. We maken de ruimte volledig geschikt voor uw nieuwe keuken, waarbij de water- en gasleidingen op de juiste plaats zitten, net als de aansluitingen voor elektriciteit. Bovendien verzorgen we een luxe afwerking en onderhouden we als aannemersbedrijf in Hoofddorp persoonlijk contact met u.

Dakopbouw & dakkapellenDakopbouw en Dakkappelen

Wilt u meer licht toelaten in uw zolderkamer, of kunt u wat extra ruimte gebruiken nu de kinderen wat groter worden? Kies voor een dakopbouw of een dakkapel van uw aannemersbedrijf in Hoofddorp, waarmee we graag zorgen voor een vakkundige toepassing. We kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden en tijdens het complete proces optimaal ondersteunen.

Dakkapel en vergunning aanvragen

Wilt u een dakopbouw of dakkapel laten plaatsen? Dan is de kans groot dat u daar een vergunning voor nodig heeft. We adviseren u, vragen deze voor u aan en voeren de werkzaamheden op een professionele en vakkundige manier voor u uit. U heeft hier zo min mogelijk omkijken naar en ondervindt er zo min mogelijk hinder van, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe dakopbouw of dakkapel.

Loodgieterswerkzaamhedenloodgieterswerkzaamheden

Wij zijn als aannemersbedrijf in Hoofddorp uitstekend thuis in loodgieterswerkzaamheden. We zorgen er graag voor dat de verschillende waterleidingen optimaal functioneren, u niet zomaar te maken krijgt met een verstopping en het bad op de juiste manier aangesloten zit. Ambacht en vakwerk, dat is waar we voor staan.

Sanitair

De badkamer en het sanitair vormen belangrijke elementen binnen een woning. Het zijn echter de onzichtbare toepassingen als leidingen en aansluitingen die een badkamer of toilet tot een aangename en netjes afgewerkte ruimte maken. Wij kunnen uw loodgieterswerkzaamheden uitvoeren, op basis van de jarenlange ervaring en expertise die we op hebben gedaan. We zijn u graag van dienst met een advies op maat en gaan op basis van uw wensen aan de slag met de badkamer en de rest van het sanitair in uw woning.

RenovatieRenovatie

Is uw badkamer of toilet toe aan een renovatie, of maakt u al jarenlang gebruik van de keuken die inmiddels aan vervanging toe is? Wij zijn u als aannemersbedrijf in Hoofddorp graag van dienst met een vakkundige en ambachtelijke renovatie, waarmee we ervoor zorgen dat de verschillende ruimten weer jaren meekunnen. We gaan op basis van uw wensen aan de slag en helpen u desgewenst bij het concreet maken van de algemene ideeën die u heeft over het uiteindelijke resultaat waar u naar op zoek bent.

Leidingwerk vervangen

Als we een renovatie bij u uitvoeren zorgen we als aannemersbedrijf uit Hoofddorp voor het slopen en verwijderen van de bestaande onderdelen, brengen we het leidingwerk desgewenst opnieuw voor u aan en zorgen we voor de nette afwerking van uw nieuwe toilet, badkamer of keuken. We werken als aannemersbedrijf uit Hoofddorp met de best mogelijke materialen en communiceren helder en transparant. U weet precies waar u aan toe bent en wat we voor u doen, zodat we de renovatie in samenspraak uit kunnen voeren.

Uit- en aanbouwAanbouw

Wilt u een uit- of aanbouw d laten aanbrengen, bijvoorbeeld omdat u wat meer ruimte in uw woning wenst, of u een ongelukkige hoek in uw tuin wenst te benutten? Wij zijn gespecialiseerd in dergelijke projecten en onderhouden altijd persoonlijk contact.

Aanbouw in dezelfde stijl

Wij realiseren een aan- of uitbouw als aannemersbedrijf in Hoofddorp in dezelfde stijl als de rest van uw woning, waardoor dit element hier al jarenlang onderdeel van uit lijkt te maken. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitstraling of de materialen waar we mee werken? We gaan altijd uit van uw ideeën en het resultaat dat u voor ogen heeft en we vullen dat eventueel aan met onze expertise en ervaring op het gebied van uit- en aanbouw.

BadkamersBadkamers

Badkamers zijn er om bij te komen, om te relaxen of ons op te frissen op het moment dat we net uit bed stappen. Een badkamer dient toegankelijk te zijn, precies te bieden wat we wensen en vakkundig slim in elkaar te zitten. Wij brengen deze elementen als aannemersbedrijf in Hoofddorp graag in luxe voor u bij elkaar, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw (nieuwe) badkamer.

Bad of douche plaatsen

We kunnen een bad of een douche voor u plaatsen en deze onderdelen van uw badkamer vakkundig voor u aansluiten. Denkt u na over het verdubbelen van het aantal wasbakken, of zitten de leidingen op dit moment lelijk in het zicht? We zijn u als aannemersbedrijf in Hoofddorp graag van dienst met een professionele aanpak. Vertel ons hoe u uw badkamer graag aan zou pakken, zodat wij daar op basis van onze ervaring en expertise voor u mee aan de slag kunnen.

Interieur op maatInterieurbouw

Wilt u een interieur op maat, bijvoorbeeld op basis van die interessante hoek in uw woonkamer, of wellicht de ruimte die u heeft om naar de keuken te lopen? Wij hebben als aannemersbedrijf in Hoofddorp een uitgebreide ervaring met diverse soorten woningen en weet de ruimte daardoor als geen ander te benutten.

Stijlvolle inrichting door een aannemersbedrijf in Hoofddorp

Heeft u stijlvolle meubels en is de decoratie van hoog niveau? Kies voor een interieur op maat van Van der Veld Bouw, waarmee u ervoor zorgt dat de verschillende elementen op een mooie manier bij elkaar komen. We hebben een uitgebreide ervaring met diverse interieurs en indelingen, waardoor we u daar goed over kunnen adviseren en uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Wij zorgen als aannemersbedrijf in Hoofddorp voor een interieur op maat, waardoor u optimaal geniet van de ruimte die u beschikbaar heeft en de meubels en decoratie die u in uw woning heeft staan, hangen of liggen.

Call Now Button